TOP Production - Multiplicare - Personalizare CD, DVD, Mini CD, Business Card, Shape CD - Serigrafie, Offset, Replicare, Duplicare

Certificata ISO 9001:2009 si ISO 14001:2009 - DECLARATIA DE POLITICA IN DOMENIUL CALITATII SI MEDIULUI

5 PRODUSE DE SUCCES - HARTIA VIITORULUI

Imprimam personalitate prezentarilor Dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicul CD, DVD, imprimate serigrafic la calitate fotografica, pana la cartile de vizita electronice Business Card, Mini CD, Shape CD, Scratch CD, Aromatic CD.

Alegerea variantei de promovare/prezentare prin intermediul CD-urilor personalizate este inceputul ideal pentru un proiect de succes. TOP Production va ofera o gama larga de optiuni pentru impachetarea CD-urilor de la banalul plic de hartie pana la cele mai sofisticate pachete. Ambalajele CD-urilor si DVD-urilor pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.

Cand vine vorba de continutul CD / DVD / Mini CD / BusinessCard / ShapeCD-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.

TOP Production CD

Fie ca il veti folosi pentru:

 • promovarea produselor si serviciilor
 • cataloage multimedia
 • prezentari multimedia
 • suport pentru vanzari
 • inserturi in diverse publicatii
 • invitatii la evenimente
 • cadouri pentru clientii fideli
 • bilete de intrare la concerte, petreceri, etc.
 • rapoarte anuale
 • video CD/DVD
 • demo-uri
 • distributie software
 • baze de date
 • manuale
 • instructiuni de folosire a produse

CD/DVD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.

CATALOAGE DE PRODUSE

Incorporand cataloagele dumneavoastra in CD / DVD / Mini CD / Business Card / ShapeCD-uri puteti beneficia de avantajele unor aplicatii interactive de efect. Date, imagini si grafice, video clipuri, manuale, tabele cu rezultate pot fi impartasite, aranjate, afisate, printate si mentinute la zi cu usurinta.

FISIERE PDF

Daca pe de alta parte proiectele dumneavoastra pot contine o multitudine de tipuri de fisiere, inclusiv fisiere PDF pe care vreti sa le includeti intr-o aplicatie interactiva in care clientul-utilizator va naviga cu usurinta.

PREZENTARI Flash sau PowerPoint

Prezentarile Flash sau PowerPoint pot fi acum distribuite printr-un CD/DVD fie ca un slide-show clasic fie ca o aplicatie de prezentare de sine statatoare. Aceasta constituie in cele mai multe cazuri o solutie foarte economica.

WEB SITE-ul Companiei

O alta alternativa interesanta este ca CD/DVD-ul sa contina web-site-ul dumneavoastra in varianta pentru navigare off-line. In acest fel aveti garantia ca partenerii si clientii vor beneficia de o viteza maxima de incarcare a paginilor.De asemenea web site-ul off-line poate beneficia de legaturi cu varianta online.

CD
CD RedBull Xalps

CD RedBull Xalps

CD AdPlus

CD AdPlus

CD WELLA - Gala WELLA 2008

CD WELLA - Gala WELLA 2008

CD Vodafone Mobile Connect

CD Vodafone Mobile Connect

DVD
DVD Test Diesel - Noua Clasa E

DVD Test Diesel - Noua Clasa E

DVD eLiberatica 2008

DVD eLiberatica 2008

DVD Agora Technology Conferences

DVD Agora Technology Conferences

DVD Animax

DVD Animax

Mini CD

Fratele mai mic al CD-ului, dar la fel de popular, Mini CD-ul este mai usor de transportat, fiind foarte des folosit drept carte de vizita si nu numai, cu suficienta memorie, o capacitate de 80 de MB, pentru o prezentare ampla sau diverse alte necesitati. Mini CD-ul poate fi personalizat la fel de usor ca orice alt CD. Carcasele pot fi personalizate cu printuri de hartie, conform cerintelor Dvs.

Cand vine vorba de continutul Mini CD / Mini DVD-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.

Mini CD / Mini DVD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.

Mini CD - Vodafone

Mini CD - Vodafone

Mini CD - Bergenbier

Mini CD - Bergenbier

Mini CD - Residenz - Cartierul German

Mini CD - Residenz - Cartierul German

Mini CD - Zapp

Mini CD - Zapp

Businesscard

Business Card-ul este o modalitate excelenta pentru promovare, in afara de textul clasic poate sa cuprinda orice informatie digitala pana la o capacitate de 30 Mb. Beneficiile Business Card-ului sunt nenumarate, cel mai important fiind probabil aspectul super profesional pe care vi-l confera. Imaginati-va reactia clientilor cand le inmanati date la zi despre dumneavoastra, compania si produsele dumneavoastra totul intr-un Business Card.

Castigati recunoastere instant la expozitii, targuri cu aceste "cadouri" inteligente

Cand vine vorba de continutul Business Card-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.

Business Card-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.

Business Card - Agresiv Media

Business Card - Agresiv Media

Business Card - OLIVE

Business Card - OLIVE

Business Card - Doing Business in Romania

Business Card - Doing Business in Romania

Business Card - RedBull

Business Card - RedBull

Shape CD

Cand esti intr-adevar special si vrei sa si arati asta, faci Shape CD-uri. Aceste CD/DVD-uri sunt maximul de personalizare pe care il puteti obtine. Fie ca este sigla firmei Dvs. sau orice alta forma noi va putem satisface aceasta dorinta. Acesta este un produs Premium al firmei noastre si se creaza prin modalitati deosebite.

Shape CD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.

Shape CD

Shape CD

Shape CD

Shape CD

Shape CD - MBS

Shape CD - MBS

Shape CD - TOP Production

Shape CD - TOP Production

Ambalaje

Cum un ambalaj profesionist poate face diferenta, TOP Production ofera o gama larga de solutii pentru toate gusturile si preferintele, de la simplul plic de hartie, pana la ambalaje speciale si Digipack-uri, Ambalajele pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.

Ambalajele oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va pune in valoare si mai mult proiectele si realizarile.

Carcasa CD Shell

Carcasa CD Shell

Carcasa CD Self Ejector

Carcasa CD Self Ejector

Plic personalizat

Plic personalizat

Carcasa normala Dublu CD - Negru / Transparent

Carcasa normala Dubla CD
Negru / Transparent